biggeorge Lyrics

вторник, 16 май 2017 г.

София прайд 2017!

София прайд 2017!
Ще подкрепите ли ЛГБТ общността?

--------------------------------Цитат--------------------------------
[quote]Чрез DMS кампания организаторите на "София прайд" набират средства за провеждането на шествието през 2017 година и съпътстващите го събития - арт седмица и филмов фестивал.
Те се обръщат с призив към всички, които се чувстват съпричастни на каузата за равноправие, да помогнат за финансовото обезпечаване на планираните събития.
Всеки желаещ може да дари 1 лев чрез SMS с текст DMS SOFIAPRIDE (текст на латиница с главни букви) на единния дарителски номер 17 777.
За абонати на Telenor, Mtel и VIVACOM цената на 1 SMS е 1 лв., за потребители на предплатени услуги 1 SMS е 1.20 лв. с ДДС, за абонаментни дарения стойността е 2 или 5 лв. месечно.
Кампанията чрез DMS цели да улесни желаещите да помогнат на шествието за равни права, като дарения могат да се правят и чрез Facebook страницата на "София прайд", посочват от организаторите.
"София прайд" се организира изцяло от доброволчески комитет и целият бюджет се набира чрез дарения – на организации и на отделни граждани.
Десетото мирно шествие на лесбийките, гей мъжете, бисексуалните, трансджендър и интерсекс хората "София прайд" ще се проведе на 10 юни.
Темата на прайда е "Да прогоним предразсъдъците".
Източник: Стартира DMS кампания в подкрепа на "София прайд"
----------------------------------------------------------------------
Ще подкрепите ли София Прайд 2017 с смс?
Аз вече пратих смс.
Дадох малко, но от сърце.
Ще отидете ли на прайда?
Според вас трябва ли Президента, Министър-председателя, министрите и народните представители да ходят на подобни събития?

Представям си как Румен Радев, Бойко Борисов, Цветан Цветанов, Цецка Цачева, Волен Сидеров, Валери Симеонов и Красимир Каракачанов хванати за ръце вървят начело на прайда и гордо развяват знамена с цветовете на дъгата.
Идилия!
Мечтата ми е в името на солидарността и подкрепата към ЛГБТИ общността някой политик да реши да признае истинската си сексуална ориентация и да се разкрие пред нацията.
А дано, ама надали!
Сред политиците има само скрити хомосексуалисти.
-------------------------------------------------------------------------------
Източник: София прайд 2017!

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Тук можете да напишете вашия коментар! Благодаря ви!