biggeorge Lyrics

сряда, 6 юли 2016 г.

Песен на месеца 30: Михаела Маринова – Не ти ли стига (DJ Ross Club Remix)

Сладката мацка Михаела Маринова пусна клубен ремикс на DJ Ross на песента си "Не ти ли стига".
Честно да си призная ремикса ми харесва колкото ми хареса и оригинала.
Ето повече информация за песента:
Няколко седмици след като Михаела Маринова бе отличена за дебют, а "Стъпка напред" за песен и за видеоклип на Годишните музикални награди на БГ Радио, новият й сингъл ще звучи в ефир и в клубовете с още една версия.
Официалната премиера на денс ремикса на "Не ти ли стига" е на 5 юли, от 20:00 ч. във VBOX7 канала на "Вирджиния Рекърдс".
Клубният ремикс е дело на DJ Ross, а миксът и мастърът са поверени на хип-хоп изпълнителя и музикален продуцент Николай "X" Николов.
"Благодарение на тази колаборация "Не ти ли стига" е със съвсем ново и супер свежо звучене, което носи енергията на лятото и вярвам, че ще бъде приятна изненада за феновете", споделя Михаела.
Текстът и композицията на "Не ти ли стига" са на Pavell (половинката от хип-хоп дуета на годината Pavell & Venci Venс’), а видеото – на режисьора Жоро Манов и екипа на Clamer Design Studio.
След като покори публиката на Фестивала на цветовете на 2 юли, днес Михаела Маринова излиза на сцената на националното турне Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour във Варна, а на 15 юли младата изпълнителка ще бъде една от звездите на тазгодишното издание на фестивала Bansko Beat.


Михаела Маринова – Не ти ли стига (DJ Ross Club Remix)


Mihaela Marinova - Ne ti li stiga [DJ Ross Club Remix]

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Тук можете да напишете вашия коментар! Благодаря ви!