biggeorge Lyrics

петък, 15 юли 2016 г.

Уволнение за Ненчев и импийчмънт за Плевнелиев

Уволнение за Ненчев и импийчмънт за Плевнелиев

Мисля, че е време да бъде уволнен Министъра на отбраната Николай Ненчев и да започне процедура по отстраняване на Президента Росен Плевнелиев.
Причината за това е, че в последните си няколко изказвания Министъра на отбраната и Президента на Република България проявяват открита вербална агресия срещу Русия, която е най-голямата по територия страна в света с една от най-силните и добре въоръжени армии.
Днес Ненчев се опълчи на Борисов: Нямаме нужда от демилитаризиране.



От друг страна изказванията на Плевнелиев са изпълнени с агресия срещу Русия:



Плевнелиев: Ние не сме в казахските степи
Плевнелиев: Никога няма да признаем Крим за руски
Идеята за флотилията срещу Русия - турска
Плевнелиев със "смела" реч в Страсбург срещу Русия
То не бяха флотилии, то не бяха речи, интервюта и изказвания срещу Русия и анексирането на Крим, то не бяха хибридни войни.
Много по-големи и силни държави от България не говорят срещу Русия, но малка България с никаква отбрана се дуе и пъчи чрез Плевнелиев и Ненчев.
Вече е очевидно, че Президента защитава позицията на САЩ.
Може би получава опорни точки от американското посолство, като в замяна американските власти са му обещали висок пост след края на мандата му.
Вероятно затова и няма да се кандидатира повторно за президент.
Но дори Плевнелиев да си тръгне днес от Президентството той оставя много лошо наследство за следващия и за българския народ като цяло.
Агресията срещу Русия, дори и само вербална, е опасна за България.
Тя може да доведе до непредвидима реакция от страна на руските управляващи.
Затова депутатите в Народното събрание трябва да съберат подписи за импийчмънт на Президента, за да бъде незабавно отстранен от поста си преди да е изговорил още неща по отношение на Руската федерация.
Никой не казва, че трябва обичаме Путин, но не можем да бъдем агресивни към държава с ядрени оръжия и хилядократно превъзхождаща ни по въоръжение армия.
Слава Богу, засега управляващите в Русия гледат с насмешка на нелепото поведение на Президента и Министъра на отбраната и не приемат на сериозно техните изявления.
Всичко това е временно обаче.
За да няма лоши последствия за България още днес трябва да се спре вербалната агресия на управляващите.
САЩ са далече и няма да ни спасят, независимо какво са обещали на Президента.
По-добре за България е той и хората около него да бъдат "уволнени" по законен начин от властовите си позиции, за да не въвлекат страната ни в конфликт, от който няма да излезем победители.
Безспорен факт е, че САЩ дърпаха конците на украинските протестиращи от 2014 г., а след "революцията" назначиха марионетно, неонацистко правителство в Киев.
Може би сега дърпат конците и на българските управляващи.
А дали крайната цел на американците не е разпада на ЕС, ликвидацията на Европа като конкурент на световната сцена и на световните пазари, както и ново преразпределение на света по подобие на това след Втората световна война?
И всички тези усилия само, за да се попречи на народите по света (включително и американския) да управляват сами своята съдба.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Тук можете да напишете вашия коментар! Благодаря ви!