biggeorge Lyrics

вторник, 22 октомври 2013 г.

Еротичен модел в НЕК!

Еротичен модел в НЕК!
Скоро и във вашето работно място!

=====================Цитат=====================
Еротичен скандал в НЕК! Чиновничка разобличи колежка за голи снимки
Елена Миланова постна във Фейсбук снимка на Елена Бончева

Еротичен скандал напира да взриви Националната електрическа компания. Дългогодишна чиновничка постна във Фейсбук текст с възмущението си от кръшна нова колежка - била еротичен модел. От поста става ясно, че първата работи 15 години в НЕК. "Шок и ужас или тотално падение? Това се питам за институцията, в която работя от 15 години. От 2-3 седмици на етажа, на който работя, се разхожда нова колежка. Момичето е на около 24-25 години и наистина е много красиво. Разпитах колежките и се оказа, че е назначена като технически сътрудник в Управление „Обществени поръчки“. Разбрах, че се казва Елена Бончева и реших да я чекна в google. И тогава вярно изпаднах в шок – Еленчето се оказа еротичен модел, снимал се за доста мъжки списания. Та сладураната е назначена за технически сътрудник и се подписва под заплата от 3 хиляди лева на месец. А е толкова млада, но очевидно пробивна и по компетентна от мен. Сигурно се чудите къде работя – в НЕК!", разказва Елена Миланова.

"Аре сега на ви и на вас – шок и ужас. Очевидно новите ръководители на НЕК или техните шефчета са решили да презаредят „системата“ като пуснат малко „високо напрежение“ в родната енергетика. И как не – в едно списание новата ми „колежка“ заявила, че всичко в нея е напълно естествено и че имала пиърсинг на най-интимното възможно място и това я възбуждало. О, Боже!", възкликва Миланова.
==============================================
Защо, по дяволите, вадят голите снимки на момичето при положение, че те нямат отношение към работата й?
В крайна сметка тя не ходи на работа чисто гола или по оскъдно еротично бельо!?!

Това си е чиста женска завист!
Кога и в моята администрация ще назначат такава красива жена на мястото на бюрократичните лелки?
Пожелавам си да имам такава секси колежка и тя е само моя!
Ето и снимките на Елена Бончева в Playboy и във FHM.
Как ще реагирате, ако еротичен модел ви стане колежка/колега?
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Източник: Еротичен модел в НЕК!

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Тук можете да напишете вашия коментар! Благодаря ви!