biggeorge Lyrics

сряда, 27 февруари 2013 г.

Еманципирана, но самотна ...

Еманципирана, но самотна ...
Тема за жените!

Днес прочетох това:Еманципирана, но самотна
Скъпи жени,вие еманципирани ли сте?
А самотни ли сте?
Вашата еманципация ли е довела до самотата или няма връзка между двете?
Бягат ли мъжете от вас,след като им покажете,че сте силни и независими?
Привличате ли мъже със слаба воля (депресирани, нещастни, зависими от своите родители)?
Редовен ли е сексуалния ви живот?
Сами ли отглеждате децата си?
Имате ли семейства и каква е вашата роля в тях:на жената,на мъжа,на слугинята,на любовницата?
Доволни ли сте от живота си?

Не крийте нищо!
П.п.:Само не казвайте,че живота ви е като този виц:
---------
Цитат
- Една жена трябва да е дама в обществото, слугиня в кухнята и проститутка в леглото. Наместо това тя е дама в кухнята, слугиня в леглото и проститутка в обществото.
---------

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Източник:Еманципирана, но самотна ...

2 коментара:

  1. Еманципация? Не, благодаря!
    Еманципацията е най-лошото нещо, което се е случвало на жените досега. Противно на значението на думата, в същността си по-скоро тя означава "експлоатация"отколкото "освобождение". Замисли се кога се появява това явление - по време на Първата световна война. Тогава милиони мъже са на фронта и жените им са принудени да започнат работа, защото в противен случай са обречени на глад и мизерия. Убедена съм, че за нито една жена не е било приятно да остави децата си и дома си и да ходи да работи в мръсните фабрики при ненормирано работно време и ужасяващи условия на труд. Защо тогава след края на войната жените не се връщат към стария начин на живот? Защото идва Голямата депресия, след което Втората световна война. Рокфелер и компания виждат, че поробването на жените им носи повече печалба - произвеждането на повече блага поражда повече приходи ( за определен кръг хора, разбира се). Започва масова пропаганда от типа http://images.moviepostershop.com/we-can-do-it-movie-poster-9999-1020380237.jpg
    На жените се вменява, че трябва да се борят за правото да са назависими, да имат равни права с тези на мъжете, т.е. да се трудят наравно с тях. Какво следва от това: 1. децата вече не се отглеждат и възпитават в семейството. Те са поверени на държавата в лицето на детските ясли, градини и училища, където се учат на покорство, послушание и от малки се подготвят да заемат мястото на родителите си в матрицата. На всичкото отгоре, родителите сами плащат за това. 2. тъй като вече и двамата родители са в робската система, никой от тях няма време да произвежда храната си - те са принудени да я закупуват със заплатите, които получават в замяна на своя ежедневен труд. Резултат - те и децата им консумират масово произведена некачествена храна, която плащат по-скъпо отколкото ако си я произвеждаха сами. Освен това, жените са толкова заети да изкарват пари, че нямат време да готвят и принуждават децата си да ядат полуфабрикати, което довежда до редица заболявания 3. умишлено създадена дискриминация в заплащането и заеманите постове от жени и мъже. Жените са принудени да се трудят повече от мъжете, за да получават техните заплати и да се издигнат в йерархията ( и до ден днешен високите постове в корпорациите и политиката се заемат от мъже). Това води съответно и до напрежение в отношенията между двата пола. 4. в резултат на предишната точка, жените доброволно се отказват от това да създават семейство и деца. Кариерата се превръща в приоритет. Така се подкопават устоите на обществото. Колкото по-малко здрави и щастливи семейства, толкова по-лесен контрол върху населението. 5. меркантилизиране психиката на жените, които са зомбирани до такава степен от манията за доказване пред мъжете чрез акумулиране на материални блага , че губят представа за ценности като семейство, деца, уважение към съпруга, домашна и вкусна храна, възпитание на децата и т.н.
    Така, че еманципираните жени, които се мислят за реализирани и доволни от живота, залъгват единствено себе си. Щастлива еманципирана жена - те такова животно нема!

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимнице,ти ще си перфектната съпруга с този начин на мислене. :D
    Права си,но много жени просто няма да те разберат.
    Някои дотолкова са се главозамаяли,че вече не знаят на кой свят се намират.
    Но всеки сам носи отговорността за действията си,така че ... ако крайният резултат е лош това не е наша работа.
    Аз съм взел решение за себе си как да се отнасям към жените и знам как искам да се отнасят към мен - дали ще го получа е съвсем друг въпрос.
    Смятам,че хората в една връзка трябва да са по-скоро равностойни партньори,отколкото единия от двамата да командва другия.
    Решенията трябва да се вземат заедно,а не единия да решава вместо другия.
    А за това дали жената щяла да работи или не - понякога самия живот я принуждава сама да изкарва прехраната са семейството си.
    Еманципацията е измислица на неосъществените и нереализирани се в живота жени.
    Ако една жена е свободна тя няма нужда от освобождаване.

    ОтговорИзтриване

Тук можете да напишете вашия коментар! Благодаря ви!